Midsommarhelgen 2018

Så, då var det dags att summera den här helgen. Både jag och maken var lediga i torsdags (jag gick ju till och med på semester) och har jobbat med vår altan sedan i onsdags kväll. Igår på vi färdigt all trall, så nu går den att vara på. Nästa steg är att bygga ett trappsteg och göra klart räcket men det hinner vi senare i sommar.

En bild som vi la ut på instagram. I alla fall har det inte blivit mycket midsommarfirande i år. På midsommarafton såg vi till att äta middag runt fem eftersom Island spelade sin match då.

Jag gjorde en enkel fördrink med koncentrerad rabarbersaft och vitt vin. Lite lyxigt!

Jag gjorde också en enkel tårta med browniebotten och jordgubbsmousse. Tips till alla som vill ha något enkelt men ljuvligt. Finns recept på Lindas Bakskola.

Igår blev vi som sagt klara och vi såg Sveriges match mot Tyskland. Satt som på nålar och kände lite besvikelse när vi förlorade. Det var ju så nära oavgjort! Men så är det ju ibland.

Idag har vi invigt altanen på riktigt med fikagäster och allt. Fredrik har börjat röja sten och jord och annat som har huserat på gräsmattan ett tag. Jag och min syster har målat staketet. Nu är det inte jättemycket kvar av det jobbet.

Nu ska jag baka några pizzor till middag, sen ska F åka på jobb och jag ska försöka träna innan kvällen.

Hoppas du hade en bra midsommarhelg!

En reaktion på ”Midsommarhelgen 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.