Kära sommardagbok (1)

Idag har jag haft en lugn dag. Nästan lite för lugn. Jag kände mig nämligen nästan uttråkad en stund före middagen. Jag väljer att se det som något positivt. Att ha tråkigt är tecken på att man dels tar det lugnt, och dels att man har lust till något mer. Superbra!

Jag har i alla fall lyckats putsa alla fönster på nedervåningen utvändigt idag. Har sparat det eftersom vi har hållit på att gräva utanför fönstren. Känns ju inte värt att putsa och sen göra om det efter en månad. Men idag var det dags. Jag lyssnade på Tvillingpodden under tiden.

Sen låg jag i min nya trädgårdssoffa på altanen och lyssnade på en annan podd, nämligen Veckans Smash. Solade lite under tiden. Hämtade en bok och läste i samma soffa i  typ en timme. Sen höll jag på att somna mitt i solen och värmen.

Lagade middag, gick en hundpromenad och har precis avslutat dagens skrivtimme. Känner mig mycket nöjd med denna timme måste jag säga. Planen nu är att gå en promenad och sedan se lite på tv innan det är dags att sova.

En bra första dag på min ledighet, tycker jag. Imorgon blir det att köpa färg, skruv och hundmedicin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.