Kära sommardagbok (2)

Tisdag idag. Jag vaknade i lagom tid och gick en hundpromenad. Åt frukost i altansoffan, som precis började ha solstrålar på sig när jag satte mig där.

Testade overnight oats och var inte imponerad. Smakade kall gröt utan salt? Rörde ner kardemumma och kanel, och då blev det i alla fall ätligt.

Baloo chillade i skuggan. Vi hängde ute fram till lunch.

Efter lunch gjorde jag en runda på byn. Fler värktabletter till Baloo var nödvändigt. Leverpastej var också nödvändig, den gömmer vi Baloos tabletter i när han ska få dem. Jag köpte Risifrutti till mig själv. Inte nyttigt men väldigt gott som mellanmål. Och så behövde vi mer lasyr till staketet och lite trallskruv.

Kom hem, skruvade lite trall och hamnade här med en bok. Shortsen var på i ett försök att få lite bruna ben.

Kvällen ägnades åt att måla klart den stora delen av staketet. Fick bra hjälp av min syster. Sen såg jag Island förlora mot Kroatien och mitt hjärta brast lite. Nu är det snart dags för lite sömn igen.

Har du haft en trevlig dag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.