Tre bilder från trädgården

Nu är det äntligen dags för ett inlägg som jag har tänkt skriva i flera, flera veckor! Det har inte blivit av på grund av lathet men också för att jag inte har haft så mycket som jag hade tänkt att blogga om. Tomten har sett ut som skräp ett tag på grund av altanbygget, och vi har förstört en del odlingsplatser på grund av det. Lite har jag dock att visa upp, så här kommer några bilder.

blombukett

När man inte har klippt gräsmattan på några veckor (på grund av tidsbrist) hittar man ängsblommor lite här och där. Satte en bukett i en vas på utebordet. Vasen kommer från IKEA. Vi hade ett helt gäng såna när vi gifte oss.

jordgubbar

I två av mina pallkragar växer jordgubbsplantor. De verkar må bra, men det är bara en som har börjat få blommor än så länge. Hoppas att det kommer fler snart!

pallkragar

I de två andra pallkragarna har jag sått frön. Rädisa, Sockerärt, Mangold, Spenat, Plocksallat, Rucola och Grönkål växer där. En del av det växer i alla fall. Ska bli spännande att se om det kommer gå att skörda något i rimlig tid.

Tyvärr ville inte kameran med mig idag, jag tror att linsen inte är helt hundra.Det blir inte fler bilder och inte mer fantasi. Jag hänvisar till inlägget som är länkat nedan för tidigare bilder från trädgården.

Odlar du, förresten? Är du mer proffsig än mig? Hur långt har dina växter kommit?


Gillade du det här inlägget? Du kanske också gillar:

Bilder från vår trädgård
Trädgårdstisdag: Altanprojekt
Trädgårdstisdag: Äppelträd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.