Kära sommardagbok (3)

Tre positiva saker idag:

Ikväll har vi firat min mammas födelsedag och det faktum att hon går i pension nu i dagarna. Jag tänker varje gång hon fyller år att hon är värd något fantastiskt och underbart och hon får aldrig något som är helt fantastiskt och underbart. Alltså missförstå mig rätt, klart att hon får bra grejer. Men jg känner väl mer att man skulle vilja ge henne hela himlen eller sådär.  Min mamma är sådan som är nöjd för det lilla, och det är väl den egenskapen som gör att man vill ge mer. Henne har vi firat ikväll och det var himla trevligt.

Sverige vann mot Mexico. Med t r e mot n o l l ! Kan inte minnas att det någonsin har varit så roligt att vara svensk i fotbolls-VM. Att vi vann gruppspelet känns ju också helt otroligt! Ännu mer otroligt är att TYSKLAND åkte ut. Blev sist i gruppen. Jag bara gapar.

Jag har lyckats ta mig ut på ännu ett träningspass. Just nu går det så jäkla dåligt att jag tvivlar på att jag någonsin kommer kunna springa längre än två kilometer. Vilket samtidigt är helt fel av mig eftersom jag för bara en månad sen sprang fem kilometer. Så mycket kondition kan jag inte ha tappat.

En negativ sak idag:

Jag skulle egentligen inte springa idag. Jag skulle cykla. Hann så långt som att rulla över garageuppfarten ner på vägen när jag upptäckte att framdäcket var utan luft. Blev besviken.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.