Kära sommardagbok (4)

Idag öser regnet ner och jag har faktiskt känt mig väldigt tacksam för det. Jag har äntligen fått tid till att städa upp huset. Jag har dammsugit, våttorkat golv, städat toan, vikt tvätt och bytt lakan i sängen. Fick till och med tid till att vända resårmadrasserna till sängen. Ändå skulle jag behöva städa mer. Får ta en sväng med en trasa till veckan.

Maken kom hem och såg att jag putsade fönstren häromdagen. Då kändes det ju värt att jag hade gjort det, haha. Vi har planer på Englands match ikväll. Wihoo!

Imorgon inleds hemvändarhelgen här hos oss. Ser fram emot några trevliga dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.