Bästa söndagen på länge

Marknadshelg. Hembändardagar. Bäst var den här dagen.

Makens syster med familj var här idag. Vi åt lunch ute, gick på marknaden, tittade på en familjeshow och åkte karusell. Åkte hem, lekte med barnen i timmar och sen grillade vi i timmar. Så roligt och mysigt!

De roligaste dagarna har man inga bilder att visa tänker jag. Jag har varit ute och tränat ikväll, så jag fotade vyn mellan två intervaller. Är besviken på min kondition förresten. Hoppas att den kommer tillbaka snart. Orkar inte i närheten av vad jag gjorde för typ en månad sen.

Nu ska jag se vem av Kroatien och Danmark som går vidare i VM. Har du haft en bra helg?

En reaktion på ”Bästa söndagen på länge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.