Kära sommardagbok (5)

Måndag igen alltså. Sov halvdåligt i natt. Tror att det var för varmt. Efter en hundrunda fixade jag ett inlägg till denna blogg och så satt jag i telefonkö en timme.

Igår kväll sökte jag som en galning i min mailbox och hittade inte åt mailen med bekräftelse och biljetter för en tågresa vi ska göra om två veckor. Utan bekräftelse och bokningsnummer kom jag heller inte åt min resa via deras hemsida. Så det blev att ringa kundtjänst, köa i 56 minuter (jag läste en bok under tiden så jag var inte helt sysslolös) och så fick jag hjälp att hitta min biljett av en jättetrevlig kvinna. Tog väl 30 sekunder kanske. Puh!

Har också planterat ut blommor, handlat mat och försökt njuta av värmen. Det blir nästan för varmt på vår baksida men vi ska inte klaga.

Nu ser vi Japan göra 2-0 mot Belgien! Vilken skräll, om det står sig matchen ut.

En reaktion på ”Kära sommardagbok (5)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.