This or that

Jag vet faktiskt inte om jag jag någonsin har fyllt i någon sån här på bloggen, men om jag har det så var det länge sedan. Jag tänker att jag fetmarkerar det jag väljer av de två och skriver en kort motivering under. Trevlig läsning!

pizza – hamburgare
Jag älskar bröd, älskar smält ost och är ett stort fan av en välgjord tomatsås, så pizza! Gillar även hamburgare om de är välgjorda, dvs. på riktigt kött, med typ hembakt bröd och goda tillbehör. Inte McD så mycket.

alcudiafood12

kaffe – te
Varken eller. Måste jag så dricker jag te. Kaffe undviker jag så mycket det går, men kan nog faktiskt tvinga i mig en kopp om jag skulle behöva nuförtiden.

mjölk – vatten
Det finns inget som slår ett glas kallt och friskt vatten. Riktigt gott vatten smakar ingenting.

mc donalds – max
Max har ju burgare som smakar kött, goda och fluffiga bröd samt en hel del goda smakkombinationer. Dessutom använder de svenskt kött och har en meny som funkar även för vegetarianer och veganer. Helt klart min favorit av snabbmatskedjorna.

mat – godis
Båda! Men ska jag leva väljer jag mat, så klart. Inte bara för att man ”ska” utan för att det är så himla jobbigt att äta sig mätt på godis. Man blir ju inte mätt på riktigt. Har svårt att föreställa mig ett liv helt utan godsaker dock.

alkohol – läsk
Har så svårt för alkoholsmaken så det begränsar mig ganska kraftigt när det gäller alkoholhaltig dryck. Det är egentligen inte en nackdel, tänker jag. Alkohol är ju trots allt beroendeframkallande och lite farligt om man inte kan hantera det. Jag är inte jätteförtjust i läsk heller, dricker uteslutande Coca-Cola (som jag å andra sidan är vansinnigt förtjust i).

sommar – vinter
Jag älskar vintermörkret, snö och när det är lagom kallt. Jag älskar att mysa i soffan framför en film och att ha tända ljus som syns. Jag gillar sommaren också och skulle inte vilja ha vinter året om, men om jag ska välja så föredrar jag faktiskt vintern.

IMG_20180330_185616_731.jpg

guld – silver
Passar bättre i varma färger, helt enkelt.

morgon – kväll
Är långt ifrån någon morgonmänniska. På kvällarna däremot, då lever jag upp.

julafton – födelsedag
Älskar julen. Skulle nog uppskatta min födelsedag mer om det inte var i mitten av januari när folk generellt är deppiga, alla har som nyårslöfte att gå ner i vikt (vad fasen bjuder man på?) och det är årets fattigaste månad.

nyår – midsommar
Ingen av dem är några favoriter, men midsommar har jag aldrig firat speciellt, så jag väljer nyår.

mobil – dator
Svårt, men jag väljer mobilen för den använder jag hela tiden och den styr ju typ hela livet. Saknar dock tiden då datorn var det självklara valet. Gillar till exempel inte att jag är så himla kontaktbar på mobilen. Förutom messenger, direktmeddelanden på instagram, min privata mail och vanliga sms kan ju mobilen dessutom ringa helt plötsligt.

stad – landet
Nu bor jag förvisso i ett samhälle som storleksmässigt är närmare landet än stan, men jag trivs definitivt bättre i stan än långt ute på landet i en enslig gård. Skulle inte vilja bo på en mindre ort än vad jag gör just nu.

lägenhet – hus
Hus alla dagar i veckan, även om en lägenhet också har sin charm. Jag älskar verkligen vårt hus, jag älskar att känna att jag får ändra om hur jag vill och jag älskar att ha en egen avgränsad tomt.

IMG_20180623_163940_159.jpg

bada – duscha
Tycker att det är så jäkla tråkigt att bada? Gillar inte att sola heller. Har överhuvudtaget svårt för aktiviteter som inte leder någonstans. Kan ligga ner och läsa en bok i evigheter, men då gör man ju något.

 

skräckfilm – romantisk komedi
Kan inte sova efter en skräckfilm. Mår dåligt i flera veckor.

fester – hemmakvällar
Är en sjukt osocial person och får spänna mig så fruktansvärt mycket på fest. Om det inte är en massa människor som jag känner, då gillar jag det.

fota – bli fotad
Hatar att stå framför kameran. Jag blir så obekväm.

20180615_074318.jpg

Tillfälle då jag kände mig obekväm framför kameran.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.