Kära sommardagbok (8)

Idag mår jag bättre än igår. Hoppas att det vänder och blir bättre nu. Idag har jag skruvat trall. Igen? Ja, alltså vi fick ju slut på skruv när vi gjorde altanen så all trall var inte fastskruvad överallt. Nu tror jag dock att den ska vara det, så det känns bra.

Jag har också gjort ett kort träningspass idag. Det gick väl sådär. Lite bättre än innan även om jag fick avbryta lite tidigare än planerat. Känns ändå bra att vara igång. Tror att jag kommer vara tillbaka där jag var för några veckor sedan snart.

Annars har det väl inte hänt så mycket spännande idag. Har helghandlat, sett fotboll, ätit middag och nu är det dags för nästa fotbollsmatch. Jag är väldigt taggad för morgondagen, när Sverige ska möta England.

Hur mår du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.