Project Runway Junior – säsong 1

*** SPOILERVARNING – nedan avslöjas detaljer från programmet ***

Förra veckan, tror jag, hittade jag första säsongen av Project Runway Junior på Netflix. Jag har tidigare sett flera säsonger av versionen med vuxna deltagare, och Heidi Klum som programledare. Jag började titta på detta, och har nu sett klart hela säsongen. Jag tyckte den var hundra gånger bättre än det jag har sett innan.

Deltagarna var mellan 13-17 år gamla, och jag upplevde dem som så mycket bättre än de vuxna jag sett tidigare. Jag gillade också programledaren Hannah Jeter mycket mer än Heidi Klum. Jag vet inte om jag upplevde hela produktionen så mycket bättre för att den var så mycket nyare. Den här säsongen sändes 2015/2016 i USA, så jag tänker att de kläder de ritade då har fått genomslag för mig nu, hehe.

projectrunwayjunior

Det här är vinnarkollektionen. Maya, nyss fyllda 14 år, gjorde helt fantastiska kläder. Jag älskade den längst till vänster. Skulle nog kunna tänka mig att ha något liknande på mig. Men de andra var också fantastiska.

projectrunwayjunior1

Den här klänningen kommer från ett tidigare avsnitt under säsongen. En klänning helt i min stil och färg. Skulle nog kunna ha den på mig om jag någon gång skulle gå på röda mattan, till exempel. Bridget heter hon som gjorde den.

projectrunwayjunior2

Här är mer av en vardagsklänning som jag också skulle kunna tänka mig att ha på mig. På min korta kropp går den nog lite längre ner än på modellen, och så tänker jag mig ett par tights under. Yes, Samantha, if you would like to send me this one I would wear it.

Resultatet av detta är en massa inspiration som gör att jag vill lära mig att sy. Inte bli designer, men kanske göra några enstaka plagg till mig själv.. Ska nog önska mig en sån där provdocka i julklapp, hehe.

Vad tycker du om Project Runway?


Fler tips att titta på? Kolla till exempel:

Serietips i höstmörkret del 2
Tre filmer jag har sett på senaste tiden
Tv-serier jag har tittat på 2018


 

En reaktion på ”Project Runway Junior – säsong 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.