Fem planer för semestern

Igår var den första officiella dagen för makens semester, och därmed den första dagen av vår gemensamma semester. Jag tänkte att vi kunde titta på vad vi har för planer för dessa fyra veckor.

Spendera en dag i Östersund
Vi kommer att spendera en heldag i vår gamla hemstad. Jag hoppas att jag ska få in ett träningspass på Friskis och Svettis den dagen. Annars blir det väl att strosa runt på stan, kolla in våra gamla gator och äta middag ute.

20170730_124415

Tre nätter i Stockholm
Årets semestertripp blir tre nätter i Stockholm. Det ska bli jätteroligt! Jag har egentligen aldrig turistat i staden trots att jag har varit där ganska många gånger, och maken har aldrig varit där så det känns som perfekt att åka iväg som turister. Jag hoppas på riktigt somrigt väder också!

Göra klart altanen
Ett trappsteg och så räcken är det som är kvar av altanen. Där är vi (F alltså) redan halvvägs. Men vi tar det i lugn takt. Man ska inte stressa på sin semester.

Åka på evenemang
Fs hemort har en hel vecka med olika evenemang, och vi ska iväg dit den dagen det är utställning av gamla mopeder, bland annat. Ska hänga med folk och sova hos en kompis, så det blir nog kul.

IMG_20170819_192159_160

Gå på bröllop
Det här är egentligen efter att F har börjat jobba igen, men det ska bli så kul att gå på bröllop! Är lite ledsen över att vi snart inte har kvar några kompisar som inte har gift sig, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.