Kära sommardagbok (8)

Värmen är tropisk ute. Man ska inte klaga men jag tror att jag hade njutit mer om vi hade varit och badat någonstans. Vi har mest hängt hemma och jobbat i flera dagar, så idag fick jag nog och sa att det inte känns som semester.

Slutade med att vi tog cykeln in till centrum och fikade. Kändes väldigt somrigt att cykla. Skönt var det också eftersom det fläktade av fartvinden. Jag fikade en morotskaka. Älskar en välgjord morotskaka.

Sen kom vi hem och jag satte mig på Baloos favoritplats. I skuggan från hans koja. Fattar verkligen att han brukar hänga där. Riktigt svalt och skönt.

Har också hjälpt Fredrik att sätta överliggare (vet inte om det heter så – har hittat på själv) på altanräcket. Och så har jag läst boken av Sarah Dessen. Så bra den är, har svårt att slita mig. Slås av hur bra hon är på att skapa karaktärer med tydliga karaktärsdrag. Som en som alltid har en kaffekopp i handen till exempel. Tänker att jag ska lägga till sådant i mitt eget manus när jag har skrivit klart första utkastet. Är snart halvvägs där, förresten. Om någon undrar.

Ska faktiskt skriva en halvtimme nu och sen se första semifinalen i fotboll. Vet inte vem jag håller på riktigt, men det vore kul med Belgien i en VM-final. Frankrike har ju redan vunnit VM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.