Kära sommardagbok (12)

Vi är på semester. Har lånat ut hund och hus till vakter, och dragit söderut. Igår körde vi till Östersund. Åt lunch nere vid hamnen, strosade på Lillänge och letade efter en badplats utan framgång.

Klockan fem var jag på medeljympa på Friskis och Svettis. Vi var fyra deltagare och det var tusen grader varmt. Men ändå. Så bra träning som jag saknat jättemycket. Fattar att jag aldrig hade ont i ryggen när jag tränade där. Man använder verkligen hela kroppen!

Varmt var det i alla fall. Jag svettades så mycket, och det rann in i ögonen och sved. Haha. Efteråt åkte vi in till hotellet, duschade och så åt vi middag på favoritpizzerian.

I natt vaknade jag kvart i fyra och kände lukten av brandrök. Förstod ganska snabbt att det var en av skogsbränderna som härjar i Jämtland just nu, men blev ändå lite orolig. Otäckt med alla bränder förresten.

Nu sitter vi på tåget på väg mot Stockholm. Vi har precis ätit frukost. Jag ska försöka slumra en stund och sen läsa i en bok, tänkte jag.

Hoppas allt är bra med dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.