Torsdag och Fredag i Hufvudstaden

Igår var det torsdag och vi valde att starta dagen med sovmorgon och sen hotellfrukost. Sen tog vi tunnelbanan till Hötorget och strosade längs Drottninggatan. Det gick ganska snabbt eftersom ingen av oss är några storshoppare. Sen fortsatte vi ner mot Gamla Stan.

Älskar gamla hus. Vi lyckades i alla fall spendera några timmar här också. När vi var trötta i fötterna åkte vi tillbaka till hotellet, vilade en timme och sen bestämde vi oss för att bada på Eriksdalsbadet. Bästa beslutet på länge, det var så varmt och vi kände oss riktigt nerkylda efteråt. Jag reflekterade över att jag badade med bikini för första gången sen typ … någonsin? Kan inte minnas att jag har gjort det, kanske någon gång som tonåring men inte många gånger. Hemskt vad kroppskomplex kan göra med en.

Efter badet duschade vi och så åt vi middag på hotellet. Så jäkla gott på ren svenska.

Idag tog vi sovmorgon igen, åt hotellfrukost och slappade på hotellrummet så länge vi kunde. Sen checkade vi ut, lämnade väskorna på hotellet och gick ut för att utforska söder. Navigerade mellan olika secondhandbutiker, och tittade på hus. Åt lunch i närheten av Nytorget.

Så gulligt hus. Navigerade tillbaka mot hotellet via Skrapan och Ringen. Köpte ett träningslinne. Sen hängde vi i hotellobbyn, hämtade ut väskorna och åkte in till Centralen.

Var ganska nära lunchen, så vi åt ett par mackor på Espresso House. Nu sitter vi på tåget på väg mot Östersund. Kommer landa hemma i huset i natt någon gång.

Vi har haft några lyckade dagar i Stockholm och nu känns det bra att komma hem!

2 reaktioner på ”Torsdag och Fredag i Hufvudstaden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.