2 augusti i backspegeln

Idag är det torsdag, och det slår mig precis nu att om två veckor är jag tillbaka på jobbet. Det är ju redan augusti. Som lärare har man ju lång ledighet, men just i år känner jag att jag gärna hade varit ledig ännu längre än sommarlovet har varat. Men det är om två veckor, vilket fortfarande är i framtiden. Idag hade jag tänkt tittat lite på dåtiden. Vad har jag gjort den här dagen de senaste tre åren?

Förra året, när det alltså var 2017, var vi hemma den här dagen. Vad vi gjorde vet jag inte riktigt, men eftersom morfar fyllde 90 dagen efter så vet jag att vi var på hemmaplan. I bloggen berättade jag om vår första dag på semester i Åre.

20170801_105808

För två år sedan, 2016, tror jag att vi var i Göteborg den 2 augusti. Eftersom jag inte har bloggat de här dagarna så vet jag inte exakt vad vi gjorde den här dagen, men jag har skrivit mer om Göteborg i inläggen Göteborg med Göteborg City Card och #3 – semestra söder om Dalarna – check.

För tre år sedan, 2015, var den 2 augusti en söndag. F skulle börja jobba dagen efter, och jag berättade om att vi hade varit på IKEA, besökt djurparken och ätit middag hos mina föräldrar. Jag hade också som plan att fila på examensarbetet som jag ventilerade i slutet av augusti. Här kan du läsa vad jag skrev om dagen. 2015 var första hösten som jag jobbade heltid, faktiskt.

Åre, Göteborg och en ledig dag hemma är alltså vad den här dagen har använts till de senaste åren. Kul att se att man varierar sig lite i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.