Hejdå v. 31

Fs sista semestervecka är slut och det känns så deppigt på något vis. Tittar man bakåt känns det som evigheter sen han gick på semester men ändå är det för kort. Tror att det skulle kännas mindre deppigt om han jobbade här, så att han ändå kom hem om kvällarna. Men nu är det som det är, helt enkelt.

Vad har den här veckan bjudit på då? Måndag-tisdag var jag ensam hemma med Baloo. Fredrik var hos sin mamma och byggde. I onsdags lämnade vi över nycklarna till lägenheten. Vi har ju sålt övernattningslägenheten som vi hade i makens hemort medan han jobbade där. Känns skönt att det var klart.

I torsdags var vi i Saxnäs, som jag skrev om. Jag var skrovlig i halsen sen hela kvällen, men det var borta dagen efter. Var lite rädd att jag åkt på en ac-förkyning, men det gick alltså bra.

I fredags kom en kompis till F hit. Vi umgicks några timmar, åt middag och sen åkte de två till en annan ort. Igår hade de svensexa för en tredje kille. Jag var ensam hemma och experimenterade i köket.

Fyllde champinjoner med mjukost och stekte i ugnen. Stekte stammarna (?) till svamparna med jalapeño och strösslade ovanpå. Åt med grönsaker och potatissallad. Helt okej gott.

Mixade ihop en chokladglass av två frysta bananer och ganska mycket kakao.

Idag var jag också själv stora delar av dagen. Har målat, handlat, bakat bröd och sytt på min andra sovrumskudde. Nu väntar en stunds skrivande innan det är dags att sova.

Hur var din vecka?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.