Kära sommardagbok (17)

Den här dagen blev ingenting som planerat. Det regnade mer än vad prognosen förutsåg så jag kunde inte måla som jag hade tänkt. Istället klippte jag till de sista remsorna till min kudde med chevronmönster och bröt nästan ihop när jag insåg att typ inga mönster går ihop. Måste klura ut en lösning på det då.

Något annat kul är att jag fick hem garn som jag beställt idag. Har längtat. Skulle försöka påbörja ett stickprojekt ikväll men fick först gör ett nystan av garnet – det tog hundra år – och sen stickade jag jättefel så jag fick riva upp allt igen.

Haha, ja. Inte min dag på det viset. Nu ikväll fungerade inte Netflix heller så jag är fast med någon halvdålig film på 8:an. Ändå tycker jag att dagen har varit bra. Det är skönt att vara ledig, oavsett vad man gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.