7 saker jag vill ha just nu

Jag vet inte om det bara är jag, men nu när vardagen dragit igång igen känns det som att det kliar i fingrarna efter att ändra och göra om lite överallt. Hemskt egentligen, då jag faktiskt försöker minska min konsumtion. Ändå har jag lyckats samla ihop en lista på sju saker som jag faktiskt vill ha, och nästan behöver. Får se hur mycket som hamnar här hemma i slutändan.

trysilgarderob

Det första jag vill ha är Garderoben Trysil med skjutdörrar till sovrummet. Har ju tidigare skrivit om att jag vill göra om lite i sovrummet, och tror att två såna här skulle passa bra.

Växter till mina fönster (alla har dött). Typ aloe vera till sovrummet, svärmorstunga eller palettblad.

grönmatta

En grön ullmatta från Jotex. Den ska jag i så fall ha i innerhallen, där jag har saknat en grön matta sedan vi gjorde om där. Finns även matchande gångmattor. Ska önska i julklapp tror jag.

En kaffeservis att samla på, kanske den här från Gustavsberg. Ingen panik, men jag skulle verkligen vilja ha något finare kaffegods.

Nya hörlurar till mobilen. Mina har blivit glappa. Efter typ ett halvår. Men jag köper nya ändå så jag kan använda när jag ringer och när jag vill promenera och lyssna på poddar.

monkishirt

När vi var i Stockholm hittade jag denna Vitprickiga skjorta på Monki. Köpte den inte för att jag inte var säker på att jag vill ha en skjorta, men gillar modellen och att den var gjord i viskos, som är ett naturmaterial. Polyester är ju annars det vanliga i klädaffärerna.

Kompressionsstrumpor. Inbillar mig att det skulle göra under för min löpning.

Vad vill du ha just nu?

 

2 reaktioner på ”7 saker jag vill ha just nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.