Kära sommardagbok (20)

Sista semesterdagen! Jag har kört tusen maskiner med tvätt (okej, tre) och lagat världens godaste middag. Tikka Masala blev lika gott på Quorn som på kyckling. Det visste jag ju nästan redan, men ändå.

Bättre upp är att jag har hälsat på en kompis som jag inte har sett på länge. Vi blev kompisar på gymnasiet och det är så skönt att kunna umgås med folk utan att behöva göra sig till. Jag hoppas att vi kan ses oftare, det är bra för själen.

Ikväll har jag gått en promenad. I höst ska jag verkligen bli bättre på det. Att frigöra endorfiner tror jag är bra för att minska stress och malande grubblerier. Det är ju så klart också bra för kroppen att röra på sig. Bara vinster.

Så imorgon börjar det nya arbetsåret. Hej då semestern, vi ses nästa år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.