Sommardagboken

Hej!

Idag börjar jag jobba igen. Ett helt sommarlov har passerat. Det känns lite både och. Jag är redo att börja jobba igen. Man blir ju det när man vet att man ska börja jobba. Helst av allt hade jag nog varit ledig en månad till. Jag tror att det beror på att sommaren var så varm – jag har inte hunnit med en del av min projekt som jag skulle vilja ha gjort. Men jag får väl använda helgerna.

IMG_20180719_182449_853.jpg

I sommar hade jag som plan att skriva dagbok. Från början hade jag tänkt skriva varje dag, men det har blivit ungefär 20 inlägg som jag har kallat för sommardagbok. Här finns alla inlägg samlade. Lite kul ändå att ha hela den här sommaren på ett ställe. Allt från första semesterdagen då vi byggde altan, till den sista som var igår. Saker vi har gjort, platser vi besökt, böcker jag har läst. 20180703_110307.jpg

Det blåser mer höstliga vindar nu, och jag ser fram emot det som är höst. September är min favoritmånad på året, så jag längtar verkligen efter den månaden. Ska försöka stanna upp och njuta i den. IMG_20180622_170609_370.jpg

Vad har du för planer för hösten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.