16 augusti 2013

För fem år sedan skrev jag det här inlägget på bloggen. Inte så väldigt informativt, kanske. På många sätt väldigt likt hur det ser ut idag. Jag hade börjat jobba, som alltid den här veckan. Min första höst på en skola, mitt första hela läsår, började hösten 2013. Nu har alltså mitt femte börjat.

Jag var försiktigt hoppfull med mina studier. Våren 2013 började jag läsa spanska vid Högskolan Dalarna, och klarade 15 hp av 30, eftersom upplägget på kurserna var så dåligt. Nog ska det erkännas att jag hade behövt mer förkunskaper, men en bra lärare hade fått mig godkänd på de kurserna. Efter flera omtentor på sommaren bestämde jag mig till slut för att byta lärosäte. Det gick galant på det nya stället, och plötsligt fattade jag saker som jag inte hade förstått innan.

Augusti 2013 var alltså en period med mycket nytt i mitt liv, nytt som skulle bli till det bättre. En fin tid, full med hopp.

wpid-IMG_20131105_203803.jpgwpid-IMG_20131127_170028.jpg

2 instagrambilder från 2013. Vilka roliga filter som fanns då 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.