Den riktiga fredagskänslan

Arbetsåret är påbörjat, de första dagarna gjorda och första helgen har kommit!

Jag är glad för att jag inte känner mig utmattad. Någon typ av vila har jag fått i sommar med andra ord.

Vi har bara en plan för den här helgen. Vi ska köpa och plantera ett träd! Jag är mest rädd att vi ska göra fel, men värre saker har väl hänt. Dör det så dör det. Sen får vi väl se vad vi hittar på. Just nu blåser det storm så det känns inte lovande för helgen..

Nu ska jag laga mat. Lax med rödbetor och hollandaise. Så gott! Lax är riktig lyxmat för mig numera. Vi äter det max en gång i månaden, och jag tycker jättemycket om det, så det blir lite lyxigt när det väl blir.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.