Blandade tankar just nu

Jag fick ett gäng palettblad av en kollega när vi började jobba. Alla utom en lever fortfarande. De ser till och med riktigt pigga ut. Hurra! Har verkligen vattnat som en galning och det lönar sig. Det är så värt det eftersom de är vackra, så jag hoppas kunna hålla i det här.

Igår lagade jag middag för två dagar samtidigt. Jag gör det ibland. Det kändes jobbigt då, medan jag höll på, men det kommer kännas så värt det när jag kommer hem från jobbet idag och bara behöver lägga in en tallrik i mikron.

Det känns som om värmen i maj och juli berövade mig på tid. Jag  inser hela tiden att det är så mycket som jag brukar göra här hemma som aldrig blev gjort i år. Byta gardiner, tända lampor och annat småkrafs. Inget som spelar någon roll om hundra år, men som jag reflekterar över just nu.

20180715_165210.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.