Tjejmilen 2018

Då har jag kommit hem efter en helg i Hufvudstaden. Jag var ledig i fredags och startade dagen tidigt. Lillasyster hämtade upp mig och så körde vi till Skellefteå och flög därifrån till Stockholm.

Under fredagen hämtade vi ut nummerlappar till Tjejmilen och gick på stan. Jag köpte lite baskläder som linnen och underkläder. Vi åt middag på en jättemysig italiensk restaurang som hette Da Luigi och låg vid Mariatorget/Stockholms södra. Jag åt tagliatelle med salsicca och det var så gott.

Igår, lördag, sov vi länge, åt frukost och sen bestämde vi oss för att klä oss i löparkläder och åka in till stan. Vi bodde i Älvsjö, förresten. Vi gick och spanade i några affärer innan vi åkte ut till Karlaplan och starten för Tjejmilen.

Själva milen gick inte alls bra för mig, men det var också väntat. Kondition och träningsglädje försvann i juni och har sen aldrig infunnit sig. Nu känner jag mig väldigt peppad dock, så jag tror att det var en prestationsspärr. Igår kväll åt vi i alla fall middag på Pinchos på Norrlandsgatan. Gott och trevligt men vi var tillbaka på hotellet tidigt och somnade ännu fortare.

Idag checkade vi ut efter frukost, åkte in till Centralen och hann gå ett sista varv i affärer, då vi köpte några saker som vi hade sett ut igår. Sen tog vi flygbussen ut till Arlanda och så väntade vi in avgången där. Landade i Skellefteå, köpte en korv på macken i Malå och nu är vi hemma. En trevlig helg, helt klart!

2 reaktioner på ”Tjejmilen 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.