Connect Hotel Älvsjö

Eftersom vi var i Stockholm helgen som var hade vi hyrt ett hotellrum. Den här gången i Älvsjö. Hotellet hette således Connect Hotel Älvsjö.

Jag har en hel del positivt att säga om hotellet. Först och främst tyckte jag att det var ganska billigt, vilket väger väldigt tungt för mitt omdöme om ett hotell. Det lägre priset innebar ju då längre avstånd till City, men det hade vi räknat med. Det var heller inte jordens största utbud på frukostbuffén, men man blev mätt.

Hotellet kändes nyrenoverat, modernt och fräscht. Det är sådant som jag (tyvärr) tycker är viktigt vid hotellvistelse. Jag vill att det ska kännas lyxigare än hemma, och det gjorde det här. Det här hotellet vinner också pluspoäng på sin närhet till Älvsjö station och pendeltåget.

Jag gillade också receptionen/lobbyn/restaurangen som kändes avslappnad och bjöd in till att köpa en drink eller bara hänga. Dessutom serverades frukosten där.

Tyvärr upplevde vi också några minus med hotellet, och det är inte ofta som jag är med om det. Först och främst fanns bara duschhanddukar på hotellrummet. Ingen av oss orkade fråga efter en mindre handduk, men eftersom det inte dök upp fler efter att rummet hade städats på lördagen så känns det som att det inte riktigt var standard?

Det sämsta var dock att tv:n inte fungerade. Först fick vi säga till tre gånger om att vi inte hade någon fjärrkontroll till vår tv, och när vi äntligen fick en fungerade varken den eller nästa fjärrkontroll som vi tjatade oss till. Då konstaterade vi helt enkelt att tv:n inte fungerade och bjöds på kakor och kaffe som kompensation. Nu var vi knappt på hotellrummet, men det hade ändå varit trevligt med en fungerande tv.

Allt som allt tycker jag att hotellet får godkänt, men jag kommer nog inte att bo där igen.


Andra hotell i Stockholm:

Best Western Hotel Bentleys
First Hotell Fridhemsplan
Clarion Hotel Stockholm


En reaktion på ”Connect Hotel Älvsjö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.