Snabbförkylning

Igår var en intressant dag. Jag hade lite ont i halsen och var tätt i näsan när jag vaknade men ändå ganska lindrigt. Fram emot eftermiddagen började jag huttra och när jag kom hem kvart i tre (slutar halv tre på torsdagar) la jag mig i soffan. Sen låg jag där hela kvällen och frös, trots att jag hade världens varmaste pläd på mig hela tiden.

Ju längre dagen gick, ju ondare fick jag i halsen också. Tills jag landade i det läget att jag helst inte ville svälja. Så jag tänkte att jag nog skulle behöva vara hemma från jobbet. Tackade högre makter för att Fredrik var hemma, han servade med allt möjligt. Tog en Alvedon så jag skulle få sova över natten.

Sov hela natten. Vaknade feberfri med mindre halsont. Bestämde mig för att gå till jobbet. Halsontet försvann på förmiddagen. Förutom nästäppa och onormalt hög puls känner jag mig ganska bra. Hoppas att det här går över lika snabbt som det kom, så jag kan fortsätta träna.

I helgen är planen att vara hemma. Vi skulle fixa ute men vi får väl se vad jag orkar med. På söndag ska jag gå och rösta! Det här valet känns så viktigt, och jag hoppas att alla med rösträtt utnyttjar den i år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.