Sjukhelg

Nog för att jag har varit relativt pigg i helgen men jag har ändå försökt ta det lugnt. Det har varit nödvändigt också, jag har inte orkat köra på för fullt. Igår städade jag badrummet, vek all ren tvätt och tvättade några maskiner med lakan. Jag satte också alla aloeveraskott i krukor och placerade ut i huset. De lär inte behöva så mycket vatten så det bådar ju gott för deras överlevnad.

Sen sov jag i soffan några timmar, vi såg en film och jag lyckades sova hela natten! Natten innan sov jag mellan 02 och 07:30 ungefär på grund av rethosta så jag var väldigt glad över att få sova ostört fram till morgonen. Oerhört spännande att läsa om förstår jag, men för mig var det här stort just då.

Idag vaknade jag tidigt, vi åt en ordentlig frukost och så klädde vi oss och åkte till vallokalen för att rösta. Jag kan inte understryka nog hur viktigt det är att rösta, och jag känner mig stolt över att ha fått lägga min röst. Hittills har jag röstat i alla Riksdags-, kommun-, landstings- OCH EU-val sen jag fick rösträtt. Inte för att det har varit så många, men ändå. Så viktigt.

Sen tycker jag mest att det har varit en olidlig väntan på valresultatet. Jag har försökt hålla mig sysselsatt men lyckades somna mitt på dagen i över en timme. Ett tydligt tecken på att jag inte är riktigt hundra procent kry, även om jag upplever att det i första hand är den här hostan som är jobbig just nu.

Nu har jag igång SVT. Ikväll väntar valvaka. Det känns alltid lite högtidligt. Imorgon drar vardagen igång igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.