Tre vardagskvällar

Nu är vi halvvägs genom den här veckan. Ikväll hade jag tur och blev bjuden på middag hos mina föräldrar. Det var ganska skönt att slippa laga mat. Syrran var där också så vi fick prata ikapp lite allihop. Sen åkte jag hem och gick en runda med Baloo innan jag landade här i soffan.

Igår hade jag en bra kväll. Vispade ihop en ugnspannkaka som fick stå i ugnen medan jag gjorde några lätta styrkeövningar (är ju fortfarande förkyld), duschade och diskade all disk. Sånt känns bra. Är lyrisk över min nya ugn också. Älskar att den gräddar jämnt och i de grader man har ställt in.

I måndags gjorde jag ett nybörjarpass i yoga för femte gången på typ tre veckor. Märkte stor skillnad på hur länge jag orkade hålla vissa positioner. Fascinerande att det kan gå så snabbt.

Nu är det bara en vardagskväll kvar innan helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.