Husmorssöndag

Idag har det varit en lugnare dag. Jag vaknade utvilad, åt frukost i soffan och började sedan dagen med att städa bilen. Fixade med matplanering och åkte och handlade. Hann bara hem så ringde min syster.

– Kom och fika, och TA MED BALOO! sa hon, så då gjorde vi det. Hon bor i en superrenoverad lägenhet numera så jag ville bara hem och riva ut hela huset, typ. Har lugnat mig nu dock.

Lagade världens godaste paj, nämligen potatispaj, till middag. Sen åkte Fredrik och jag stökade ner den nydiskade diskbänken med lite brödbak. Söndagar ska bli min nya bakdag, det har jag nog nämnt redan. Jag passade på att sno ihop en äppelkaka också. Nu väntar jag bara på gräddningen så är jag klar med husmorsbestyren för idag.

Har du haft en trevlig helg?

En reaktion på ”Husmorssöndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.