En bra dag efter en sämre

Är så förvånansvärt pigg ikväll. På onsdagar jobbar vi till fem istället för fyra, så om något borde jag vara ganska slut. Skönt att känna motsatsen. Det spöregnade när jag lämnade jobbet, men nu spricker himlen upp så jag ska passa på att gå en runda med Baloo innan det blir mörkt. Yoga och skrivtid tror jag blir resten av kvällens aktiviteter.

Det blir en bättre dag än igår. Jag hade en jobbig dag som rundades av med en Postnordskonflikt som jag inte orkar skriva om här. Det löste sig till slut i alla fall. Som grädde på moset hade jag en tvättmaskinsincident precis innan jag skulle sova, som jag hoppas har löst sig också.

Imorgon är det torsdag och vi ska bli bjudna på middag. Känns så skönt.

De här växer förresten som galningar. Första gången med en sån blomma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.