Den 20 september 2011

För sju år sedan upplevde jag min första höst i Östersund. Det var underbart, men andra saker i livet var mindre underbart. Jag kom efter i studierna, mest på grund av att jag inte fick rätt böcker i rätt tid, och läste svåra kurser. Värst var kursen i engelsk och brittisk litteraturhistoria, som jag fortfarande får rysningar av.

Den här dagen för sju år sedan hade jag en workshop i just den mardrömskursen, och skulle få hjälp att välja ämne till en uppsats. Fy, jag tror att det är den uppgift jag fick kämpa mest med under mina år på högskolan, för jag förstod verkligen inte hur jag skulle göra. Det visste jag ju inte riktigt redan i september, men ganska snart.

Förutom att jag hade en jättetuff studieperiod försökte jag kombinera studierna med ett extrajobb som innebar nattjobb ibland. Usch, jag minns att jag grät mig igenom jobbnätterna för att det helt enkelt inte passade mig. Jag slutade ganska snart med det jobbet, som tur var.

Jag och Fredrik renoverade vårt första rum ihop – hallen i vår förra lägenhet, och det blev så bra. Vi bodde ihop på heltid, bara en sån sak. Så här med facit i hand är det inte många år som vi har delat alla veckans dagar, utan vi har egentligen pendlat mer eller mindre sedan 2012. Det här var en mysig tid i mitt liv.

hallen i ösd

Och för att inte förvirra någon – det här är också en bra tid i mitt liv.

En reaktion på ”Den 20 september 2011

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.