Badrumsplanering, blåbärspaj och vit färg

Söndag igen. Det är måndag, fredag och söndag jämt, är det bara jag som känner så? Det är väl förmodligen för att de markerar skillnaden mellan vardag och helg, en tisdag är inte lika distinkt på så vis.

I helgen har jag målat några varv på en grind till trappan. När vi flyttade in köpte vi den för att ha i trappan till övervåningen, med tanke på att Baloo gärna gick i trappor och att vi kände folk med väldigt små barn. Sen tog vi ner den när vi renoverade hallen, kom oss aldrig för att täcka det tråkiga trät med vitfärg och nu är vi väl i ett läge där Baloo undviker trappor på grund av artros och barnen har blivit ganska stora. Men det kanske dyker upp fler barn i vår umgängeskrets, så nu ska den upp igen, så snart jag har målat.

Jag har också tränat, bakat en blåbärspaj och försökt göra lite fint och städat här hemma. Det går väl sakta framåt, får man säga. Idag har Fredrik klippt av en decimeter på mitt hår också, det känns ganska skönt. Då slipper jag tovan som blir bakom min högra axel när håret blir för långt eller topparna blir för slitna.

Igår spenderade vi några timmar åt att rita upp ett nytt badrum i IKEAs planeringsverktyg. Det blev fantastiskt bra, och nu kan jag knappt vänta tills vi har råd att verkligen renovera badrummet också.. Vi siktar på att ha pengarna till nästa sommar, men jag vet ju att det kan dyka upp saker på vägen, så det kanske dröjer runt ett år till. Hur är du när det gäller längtan? En del tycker att själva längtandet i sig är nog så roligt som att faktiskt få genomföra något (en resa eller ett stort inköp) medan en del tycker att själva genomförandet är grejen. Jag lutar nog faktiskt mest åt den senare sorten och tror att det beror på att jag hinner tänka ut allt som kan gå fel under tiden jag väntar.

Skärmbild (25)

Middag, vinka av maken och baka bröd står på kvällens agenda, sen är det dags för en ny vecka igen. Hur har din helg varit?

En reaktion på ”Badrumsplanering, blåbärspaj och vit färg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.