Fruktbröllop

Tiden går så snabbt. Idag är det exakt fyra år sedan vi sa ja till varandra och blev herr och fru. Det är fortfarande en av de allra bästa dagarna i mitt liv, och jag hoppas att den fortsätter vara det för alltid. Mina två tydligaste minnen från den dagen är:

1)  när vi gjorde oss i ordning hemma innan vi skulle åka iväg och våra blickar möttes första gången som bröllopsklädda. Så fint.

2) Vigselakten.

Jag skulle nog säga att jag fortfarande minns det mesta från den dagen, men jag tänker att de här två kommer vara de minnen som kommer finnas med längst eftersom det är de första som kommer upp.

IMG_20170927_183628_437.jpg

Foto: Frida Steigert

Vår vana trogen har vi köpt oss själva en present som grundar sig i namnet på årets bröllopsdag. Fruktbröllop gav mig lite huvudbry först. Det kändes ju så där kul att gå på mataffären och köpa en låda med frukt, framför allt eftersom den ju försvinner. Efter lite klurande (och googlande, Google vet allt) kom vi på det. Ett äppelträd!

20180819_112733.jpg

Jag har ju redan visat vårt planterade träd, som vi köpte för en dryg månad sedan, men nu visar jag den i alla fall i sitt rätta sammanhang. Förhoppningsvis ska detta träd överleva vintern, och sedan kunna växa på vår tomt i många, många år. En fin bröllopspresent.

20180717_160509.jpg

Fyra år som gifta och jag tycker fortfarande att det är det bästa jag har gjort. Älskar dig, Fredrik ❤


Här kan du läsa om våra tidigare bröllopsdagar:

Läderbröllop ❤ – 3 årig bröllopsdag
Pappersbröllop – 2-årig bröllopsdag
Bomullsbröllop – 1-årig bröllopsdag

Här kan du läsa mer om vårt bröllop:

27 september 2014 – Förberedelserna
27 september 2014 – vigseln
27 september 2014 – middagen


 

4 reaktioner på ”Fruktbröllop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.