Ett miljövänligare kök

Nu äntligen är det dags för en uppdatering av mitt kök. Jag har nämligen en plan för att plastbanta det sista.

Istället för plastpåsar ska jag ge mig på att frysa in i mindre glaslådor. Jag tänker därför köpa på mig ett gäng små lådor från IKEA. IKEAS 365+-serie finns numera även att få med lock av bambu, men mitt närmaste varuhus (Umeå) har tyvärr inte dessa i lager, så jag kommer att köpa med plastlock. Hård plast är generellt sett bättre än mjuk plast (som ju finns i plastpåsar), så jag tänker att det blir en förbättring ändå. Jag tänker också att jag kan komplettera med bambulocken senare, eftersom man kan köpa dessa separat!

Ska även köpa brödpåsarna som jag skrev om i mitt förra inlägg. Ja, och så några större glaslådor för kakförvaring. Sen är jag i hamn med den här punkten!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.