Ikeahelg

Igår klev vi upp tidigt och lämnade Baloo hos mamma och pappa. Sen körde vi några långa timmar till vårt närmaste IKEA. Tyvärr är det världens tråkigaste bilväg dit så jag kände mig väldigt nöjd när vi kom fram.

Vi började med att gå igenom möbelutställningen. Jag provsatt en ny favoritfåtölj och fantiserade om att ställa den i den där stugan vi inte har. Vi tittade på kök bara för att det är det roligaste man kan göra, och valde luckor till den där stugan igen. Och så tittade vi på garderoben vi var där för att köpa. Sen åt vi lunch. Sen shoppade vi.

Puh! Det var en utmaning att få in allt det där i bilen, men det gick! Vi körde förbi svärmor på vägen hem och fick middag.

Sen åkte vi hem, hämtade B hos mamma och pappa samt däckade i soffan. Jag som bara sov tre timmar natten till lördag somnade rätt snabbt och vaknade utsövd idag.

Idag har vi packat upp alla grejer vi köpte och gått en promenad tillsammans. Jag har målat sista varvet på en trappgrind, städat ur några köksskåp och veckohandlat. Sen var det bara att laga middagen och inse att maken måste åka iväg.

Om några timmar ska jag sova, sen är det dags för en ny vecka igen. Hoppas att du har haft en trevlig helg!

En reaktion på ”Ikeahelg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.