En bra tisdagskväll

Jag önskar att jag hade fotat ikväll, men jag gjorde inte det. Jag får väl skylla på mörkret som gör det omöjligt att fota och att jag har haft trevligt.

Min syster åt middag här ikväll. Inget märkvärdigt. Jag gjorde korvsås med matvete och sallad. Stort utropstecken på salladen, slarvar för ofta med den. Vi pratade ikapp lite och kliade Baloo på magen. Sen åkte hon hem, jag gick en hundpromenad och så diskade jag undan.

Haha, det sista känns ju som onödig information, eller? Men jag känner mig så nöjd med att ha en ren diskbänk. Det händer i och för sig oftare nu än innan, men ändå. Förr sparade jag ofta disken en dag eller två för att spara tid. Också intressant att veta, hehe.

Nu ska jag varva ner och försöka sova tidigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.