Blandat om behovet av stöd

De senaste dagarna har jag haft behov av stöd av olika anledningar. Som min familj har funnits där för mig då. Först min lillasyster som hängde med mig några timmar igår kväll och bara pratade på om allt möjligt. Sen mina föräldrar som gav mig mat efter jobbet och pratade peppigt om allt möjligt.

Det här stödet som jag har runt omkring mig är inte alla förunnat. Jag känner en stor tacksamhet för att jag har det så här. Fredrik är så klart min allra största stöttepelare, men eftersom han är borta i perioder är det skönt att ha ett nätverk om det behövs. Mitt närmaste nätverk är min familj. I en större cirkel har jag ett gäng vänner och kollegor som jag vet skulle ställa upp om jag behöver. Jag tänker på dem som inte har den möjligheten. Så sorgligt och svårt att behöva gå igenom tuffa perioder ensam.

Läste för övrigt att det är världsdagen för psykisk ohälsa idag. Tänker på hur viktigt det är att våga be om hjälp om man behöver det. Att man inte ska behöva gå runt och må dåligt. Jag tänker också på att det är viktigt att ta hand om sin psykiska hälsa. Jag försöker bli bättre på det.

En massa svammel så här en onsdag i oktober.

En reaktion på ”Blandat om behovet av stöd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.