11 oktober i backspegeln

De senaste tre åren, hur har de sett ut? Ja, det går ju inte riktigt att beskriva, så klart. Däremot kan vi titta på vad som har hänt just den här dagen, de senaste tre åren. Idag är det en torsdag och jag slutar tidigt. Ska ta ut friskvårdstimmen också så att jag får röra på mig. Fredrik kommer hem. Torsdagar är en bra dag.

För ett år sedan idag publicerade jag ingenting på bloggen. Dagen före skrev jag en lista på saker som jag önskade och några dagar senare visade jag upp några instagrambilder. En vanlig onsdag hinner det inte hända så mycket spännande, antar jag.

För två år sedan visade jag upp två fotoböcker, där åtminstone den ena var en bröllopspresent till oss själva. Vi firade två år som gifta och köpte en present som hörde till bröllopsdagen, pappersbröllop. Fotoböcker är ju som bekant gjorda av papper.

20170923_130807

För tre år sedan, den 11 oktober 2015, hade jag inlett min lång planerade bloggpaus. Det finns dock ett inlägg från den 3 oktober där jag sammanfattar allt som hände i livet just då. Det händer mycket hette inlägget, och jag tycker nog att jag är benägen att hålla med. Att vi sa upp lägenheten utan att ha någonstans att ta vägen, det var väl tillräckligt stort. Det löste sig ändå. Vi köpte hus och flyttade in innan uppsägningstiden var slut. I värsta fall hade vi klämt ihop oss i den lilla ettan vi köpte som övernattningslägenhet till Fredrik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.