Helgen av effektivitet

Hej bloggen, och alla som läser!

Jag skrev ju om en ganska effektiv eftermiddag redan i fredags. Well, nu berättar jag vidare om den här helgen, som jag också tycker blev ganska effektiv. Nu behöver man ju inte alltid vara just effektiv, men ibland tycker jag det är skönt att se tillbaka på en ledig dag och känna att man har gjort något, och samtidigt vara utvilad.

Så vad har vi gjort? Igår började vi greja i sovrummet. Det behövdes mer golv där de tidigare garderoberna har stått. Så det blev gjort. Som tur är hade vi kvar nästan en hel kartong med det golvet. Jag svor över det då, men nu visade det sig ju vara riktigt bra. Sen satte maken gipsskivor i taket och spacklade.

Idag har jag slipat väggar och tak, och så har jag spacklat ännu mer i taket. Har du något område som du verkligen tycker är dödens tråkigt? Spackla är verkligen mitt sämsta och tråkigaste. Jag försöker tänka att det måste göras för att det ska bli fint sen, då går det liiite lättare. Tyvärr tror jag att jag måste spackla en tredje gång i taket för att det ska bli bra..

Efter detta renoveringspass lagade jag lunch, skrev en lista och åkte och handlade. Är det bara jag som liksom får frid i själen när jag veckohandlar och får packa in alla inköp i skafferi och kylskåp? Jag tänker att det kanske är någon rest från när vi var stenåldersmänniskor och behövde samla in vår mat för att överleva. Sen gick jag ut och krattade. Innan vi flyttade hit var det verkligen ingen favorit, men nu tycker jag att det är helt okej. Det kan ju bero på att vi bara har fyra syrénbuskar som släpper ifrån sig löv. Går ganska fort med andra ord.

Medan jag gjorde detta har F kämpat på med markstenar på baksidan. Snart är han klar med det också, och det blir så fint! Jag har passat på att städa lite här inne också. Nu är det kväll och jag och Baloo är ensamma hemma några dygn igen. Ny vecka imorgon!

Vad har du gjort i helgen?

En reaktion på ”Helgen av effektivitet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.