Tre bloggar du borde läsa

Tipstisdag idag, tänkte jag. Även om bloggläsandet peakade för många år sedan finns det fortfarande många bloggare som gör ett fantastiskt jobb och har otroligt läsvärda bloggar. Idag tänkte jag tipsa om tre av de som jag följer!

slowfashion

slowfashion.nu

Den här bloggen drivs av Johanna Nilsson och är en guldgruva för alla som vill bli mer medveten om klädindustrin. Här hittar du materialguider, tips på hur du får en mer miljövänlig garderob och inlägg om hur hållbara våra vanligaste kedjor är. För mig som är genuint intresserad av hållbarhet är det här så himla läsvärt, men jag tror att den passar för den som är intresserad av kläder och annat också. Framför allt är det så viktigt att få upp ögonen för hur smutsig textilindustrin är.

Skärmbild (26)

Bara Brittiskt

För den som är omåttligt intresserad av de brittiska öarna, framförallt England, är det här verkligen en blogg att följa. Vad mycket intressant det finns att läsa om allt möjligt i detta vackra land. Den som har känt mig länge vet att jag fullkomligt avgudar landet och att en av mina drömresor är att resa runt i hela Storbritannien under några veckor. Det är nog därför som jag älskar bloggen. För andra kan det vara intressant att läsa om något som inte är USA, tänker jag. Vi vet ju redan så mycket om det landet, få är insatta i Storbritanniens alla små guldkorn.

Skärmbild (27)

Jessica Lagergren

Här är en personlig vardagsblogg skriven av en kvinna vid namn Jessica. Hon bor med sambo och dotter i ett parhus utanför Stockholm och delar med sig av nästan alla delar av sitt liv. Händelser, tankar och känslor varvas och blir väldigt personligt. Just nu får vi följa hennes (deras) resa mot ett syskon till dottern. Rekommenderas för den som vill ha mer vardagsnära bloggande!


Fler bloggtips:

Three Amazing Swedish Food Bloggers

3 bloggar jag har följt länge

Tre bloggar med fokus på hållbarhet


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.