Sjukdag

Den här dagen är historisk. Det är första gången någonsin som jag sjukanmäler mig från jobbet. Vet inte vad jag vill ha sagt med det. Det är väl fint att jag har lite arbetsmoral, men kanske inte så hälsosamt att inte vara hemma när man är sjuk. Men för protokollets skull, idag var första gången.

Tänker inte gå in på varför jag är hemma mer än att det är magrelaterat. Istället får jag väl prata om andra saker. Som att det är fredag, och att morgonen hade så himla fint väder. Typiskt när jag är inomhus och kurerar mig. Får kanske ställa mig på vår altan och andas in krispig höstluft, det skulle jag tro att jag klarar av.

Planerna för dagen är att nätshoppa upp det som är kvar av min lön. Har suttit och hållit hårt i den hela månaden, men nu är det ju bara en vecka kvar till nästa utbetalning så jag tänkte sätta sprätt på den idag. Den lär ju inte räcka så långt i alla fall, hehe, men jag får väl prioritera. Behöver någon kofta, skulle vilja ha lite roligt smink och så kanske jag vill shoppa lite inredning. Har planer på att köpa en julklapp också, så vi får väl se hur långt pengarna räcker. Något ska man ju trösta sig med när man bli isolerad i huset med en smittsam sjukdom som ingen annan vill få 😉

Ha en trevlig helg!

IMG_20180810_175805_189.jpg

Bild från i somras

 

En reaktion på ”Sjukdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.