Sovrumsfix

Hej bloggen! Jag mår bättre och tänker jobba imorgon. Hade en lugn fredag, en semi-lugn lördag och en inte så lugn söndag den här helgen. Det enda jag gjorde igår var att göra olika saker vid datorn, förutom att jag målade tak och vägg i sovrummet. Hade färg överallt sen, hehe. Det var lagom nivå för jag kände mig inte jättepigg.

Idag har vi monterat garderober hela dagen. My God! Vad de var svåra att montera. Eller ja, tidskrävande. Vi är nästan klara och har flyttat tillbaka sängarna in i sovrummet. Det blev bra, ska visa sen när alla lister och så är på plats.

Kunde inte låta bli att måla in ett litet budskap på väggen bakom den ena garderoben. Lite töntigt kanske, men min morfar brukade skriva namn och årtal på brädor han byggde in och sådär. Så kul när man hittar det fyrtio år senare. Därför bestämde jag att göra så här.

Nu ska jag se tv och sen krypa i säng i mitt nya sovrum. Hoppas att din helg var fin!

2 reaktioner på ”Sovrumsfix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.