Fredag igen

Då var det helg igen. Jag passade på att gå en omväg förbi affären när jag skulle hem från jobbet. Helghandlade, packade min lilla ryggsäck och promenerade hem. Perfekt extramotion. Jag tänker hela tiden att jag ska bli bättre på att promenera. Gjorde det jämt innan jag flyttade hemifrån.

Har haft en lugn eftermiddag. Har tagit upp mitt simsspelande igen, Så det har jag roat mig med en stund. Baloo har varit hos veterinären för tandsten och fått lugnande, så han har varit ganska medtagen.

I helgen ska vi på kalas. Förutom det har vi inte så många planer. En promenad kanske?

Vad ska du göra i helgen?

En reaktion på ”Fredag igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.