Present till 3-åring

Idag är vi på treårskalas. Får lite panik över hur tiden går, och det är inte ens mitt eget barn. För tre år sedan satt jag i en soffa och fick ett mms med en bild på den lille nyfödde, och nu fyller han alltså tre!

Nåväl, det är ju trevligt att gå på kalas, och barn blir ju bara roligare ju äldre de blir, så det här är ju något roligt!

Hursomhelst, jag tänkte att jag skulle visa vad vi har köpt i present till födelsedagsbarnet! Känns riskfritt eftersom treåringen i fråga inte läser min blogg och barnets föräldrar själva har önskat att vi ska köpa det här. Vad är det då? Jo, en vattenflaska i rostfritt stål!

Vi köpte denna från Klean Kanteen, i barnstorlek. Den rymmer 355 ml, vilket väl motsvarar 3,5 dl cirka? Känns lagom för ett barn i alla fall. Rostfritt är ju så himla bra eftersom det håller en hel livstid och därför är bra för miljön. Andra fördelar är att det rostfria inte släpper ifrån sig gifter som en vattenflaska i plast gör och att bakterier har svårt att fästa i den glatta ytan. Bara fördelar, alltså.

Just Klean Kanteen är ju lite roliga också eftersom de kommer i många olika färger. Passar väldigt bra till barn. Storasyster fick en gul flaska för något år sedan, den var lika fin som den här turkosa vi ger bort idag.

wp-image-113974242jpg.jpg

Så, ska du ge bort en present till en liten och inte vet vad tipsar jag om denna. Den går att använda på utflykter, på natten eller när som helst när det passar!

En reaktion på ”Present till 3-åring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.