Fem favorittapeter – del 1

Jag älskar, älskar, älskar tapeter och känner starkt att vi har alldeles för få rum här hemma med tanke på hur många tapeter jag vill använda. Jag har till och med börjat överväga att tapetsera två olika tapeter i hallen, som en variant på en fondvägg, hehe. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av några favoriter här i bloggen, och eftersom jag inte riktigt vet hur många jag kommer visa upp kallar jag det här del 1 och fyller på senare med fler favoriter. Idag har jag bläddrat hos Boråstapeter och plockat ut några, men inte alla, favoriter.

nocturne

I en hall, en salong eller i sovrummet. Någonstans där man vill ha en vilsam tapet tycker jag att Nocturne, från kollektionen Sense of Silence, passar. Trots att det är mycket mönster har jag svårt att tänka mig att man tröttnar i första taget. Kanske i min hall?

agnestapet

Den här tapeten tänker jag att man kan ha var man vill. I kök, vardagsrum, sovrum, hall eller något annat rum. Den känns enkel, stillsam och mångsidig. Den heter Agnes och finns i kollektionen Borosan EasyUp 17, så den är inte så dyr heller.

simonetapet

Simone heter den här tapeten, och den känns lite som en blandning mellan de två förra. Lite mer speciell än Agnes men inte lika rivig som Nocturne. Jag skulle lätt kunna ha den här hemma, och skulle nog sätta den i ett sovrum. Kollektionen heter Billie och innehåller många moderna och snygga tapeter.

bessietapet

En annan tapet från samma kollektion är denna, som heter Bessie. Den kommer i många olika färger och passar bra som fondvägg någonstans, kanske framförallt i ett kök eller vardagsrum tänker jag mig.

swing

Slutligen har vi en tredje tapet från kollektionen Billie. Den heter Swing och finns i flera färger. Jag tänker mig denna i ett sovrum eller i en hall. Så vacker, enkel och vilsam.

En reaktion på ”Fem favorittapeter – del 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.