Nu börjar lovet

Nu har jag höstlov i ett par dagar! Det känns ganska skönt att bara vara. Imorgon har jag tänkt ha en fixardag. Ska bland annat baka några olika sorters kakor och tårtbotten till helgens kalas. F fyller nämligen år idag 😊

Vädret idag alltså. Först kom det en stor mängd snö igår och sen har det regnat hela dagen idag. Isbana på vägen är bara förnamnet. Tur att jag har dubbade skor. Och tur att jag har världens bästa mamma som har varit här och skottat bort min plogkant idag. Var nervös redan i morse eftersom det skulle bli blöt och tung snö i så fall. Min mamma är bäst!

Idag blev jag förresten uppringd av ”mitt” elbolag som ville teckna nytt avtal. Jag hade tänkt ta tag i det imorgon så det var skönt att få det avklarat. Fick mailat ett förslag och skulle godkänna avtalet där. Mm. Tryckte lite för många gånger så jag fick åtta (!) bekräftelsemail. Jag är nog deras ivrigaste kund, haha.

Hur ser det ut hos dig idag?

Vintern jag vill ha ❄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.