Min effektiva torsdag

Idag är det lördag och vi ska fira min mans födelsedag. Jag tänkte dock visa upp min sjukt effektiva torsdag som jag hade i veckan. Jag har ju haft ledigt om någon har missat det. Följer du mig på instagram så här du nog redan sett delar av det här, men det var mycket som inte kom med där heller.

Som vanligt startade dagen med en hundpromenad. Sen började effektiviteten. Först rensade jag skafferiet. Helt sjukt att det alltid hamnar saker där som man inte använder. Slängde rätt mycket i komposten, tur att jag har den. Försökte göra någon form av ordning men har redan förstört den igen, haha. Jag är helt hopplös ibland.

Sen gick jag igenom kylen också men där fanns bara en liter fil som behövde slängas så det kändes också bra. Efter det diskade jag alla tomma burkar från skafferiet och tokskrubbade diskhoarna.

Klockan var bara tio när jag satte mig i bilen och åkte hit med allt som ska källsorteras. På bilden ser vi en stor kasse full med plast och en med papper. Hade också två osorterade pappkassar med mig som mest innehöll plast och papper den också. Skulle verkligen behöva köpa färre förpackningar men där är vi inte riktigt ännu.

Körde vidare till affären och handlade både mat och grejer för att baka. Klev ur bilen här hemma och vrålade rakt ut för att jag kom på att jag hade glömt att köpa daim. Inget argt vrål, men jag tror ändå att en granne hörde mig. Stabilt. Not. Slängde in allt i kyl och frys, åt lunch och så gick jag ut med Baloo igen.

Solen orkar inte så högt i november, men vacker är den. Jag fick åka och köpa daim i alla fall och passade på att gå in på biblioteket och ordna så jag kan låna böcker igen. Jag fick med mig ett par böcker till mitt skrivprojekt också.

Hemma igen drog jag igång bakningen. Tre sorters kakor och en tårtbotten, på två timmar drygt. Allt till dagens kalas. Fredrik kom hem mitt i det här också. Jag lagade middag och däckade i soffan. I en timme. Sen paketerade vi mina slalomskidor som skulle tillbaka till uthyraren och fixade lite bankgrejs. Efter det var det äntligen ledigt!

Förutom det som nämnts ovan tvättade jag fyra maskiner tvätt, körde två diskmaskiner och registrerade mig på en kurs jag ska börja läsa nästa vecka.

Ja, det här blev lite skrytigt, men jag har haft så många lediga dagar sista året då jag bara har legat på sängen och scrollat på Instagram. Känner mig mest som mig själv när jag har så här mycket energi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.