Kalashelg

I helgen har vi firat makens födelsedag i två dagar. Vi bjöd in våra familjer till kalas igår. Tyvärr kunde inte alla komma, men vi hade trevligt med de som kom.

Jag hade gjort en gräddtårta. Chokladbottnar, fylld med jordgubssylt och vaniljkräm samt täckt med grädde då. Garnerade med skivor av kiwi och konserverade mandarinklyftor. Den blev helt okej, men jag var inte helt nöjd utseendemässigt.

Senare på dagen kom en av Fredriks kompisar också, och han stannade kvar ett bra tag efter alla andra hade åkt. Vi beställde pizza och åt till middag. Jag låg i soffan och läste böcker resten av kvällen. Rätt skön lördag.

Idag hade vi en lugn förmiddag. Jag spelade spel på datorn och skrev på lite olika texter. Sen kom syrran med pojkvän och fikade eftersom de var borta igår. Det var två trevliga timmar. När de hade åkt vidare skrev vi en lista och åkte på affären för att handla.

Jag tog ett träningspass när vi kom hem. Läste om stress och träningens positiva effekter i hjärnan i morse, så jag kände mig mer taggad än jag brukar. Blev rejält svettig, så det kändes ju bra.

Nu är det middag, sen åker Fredrik och efter det är vecka 44 slut. Nu är det bara några veckor kvar innan vi får julpynta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.