Projektet

Hej onsdag! Snart hejdå onsdag, i och för sig. De här kvällarna är lite kortare än alla andra kvällar eftersom jag jobbar en timme längre än vanligt. Det gör inte så mycket. Mamma brukar bjuda på mat och jag brukar kunna ta det lugnt med gott samvete.

Ikväll har jag försökt läsa in mig på upplägget för en kurs som jag ska läsa från och med nu tills i januari. Det är en kurs i projektledning. Tror att jag har fått koll på läget just nu, så det känns skönt. Därmed känns det väldigt spännande och intressant att genomföra. Det enda är väl att jag känner mig lite nervös över att hitta tillfälle att läsa så stora mängder som ska läsas när man läser på högskola. Det har ju gått förut så det ska väl gå en gång till.

Annars är livet ganska som vanligt den här veckan. Imorgon är det torsdag och Fredrik kommer hem. I helgen tänkte jag att vi skulle ge oss på att frosta av och organisera frysen. Så himla ospännande, men förmodligen inte något som tar exakt hela helgen.

Nu ska jag varva ner med sista avsnittet av Atypical på Netflix (så mysig serie för övrigt) och sen försöka lägga mig tidigt så jag orkar kliva upp imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.